Alive and kicking

Alive and kicking

We zijn er. DAYDAY is vandaag officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Breda. Met mondkapje en alle sanitaire voorzorgsmaatregelen in acht genomen, werd de inschrijving door een bijzonder vriendelijke dame in zo’n 20 minuten gefixt. 

Een vloek wordt een zegen

De route naar de inschrijving was voor mij bijzonder. Het begon gek genoeg met mijn ontslag. Als gevolg van Covid-19 pandemie was het noodzakelijk bij mijn laatste werkgever, waar ik marketing manager was, om maatregelen te nemen. En zo geschiedde. Ontslag was mij nog nooit overkomen en eerlijk; ik moest mezelf echt even opnieuw uitvinden. Na wat chagrijn én vooral reflectie was het tijd om het vizier weer op de toekomst te zetten. Wat wil ik en wat vind ik leuk om te doen?

Het duurde niet lang voordat het idee begon te borrelen om zelfstandig ondernemer te worden. Maar gezien de vreemde tijd waarin we leven, wilde ik wel voldoende onderzoek doen naar de slagingskans van dit idee. Een idee werd een businessplan. En nu wordt het businessplan de praktijk en hopelijk ook het succes.

DAYDAY gebruikt cookies voor website-optimalisatie, statistieken en commerciële doeleinden. Meer informatie over cookies en privacy.