Logo design

Het belang van een sterk en professioneel logo

Het logo is een onmiskenbaar herkenningspunt, waaraan jouw klanten weten dat ze met jouw bedrijf te maken hebben.

Iedere e-mail, factuur, website….of zelfs autoreclame. Het draagt allemaal jouw eigen logo.

 

Je eigen logo. Zo geregeld.

De kracht van een goed logo zit vaak in de eenvoud. Het moet goed passen bij de werkzaamheden van jouw bedrijf en professioneel ontworpen zijn.

Wij kunnen jou daar goed bij helpen. Dat gaat eigenlijk heel eenvoudig in 4 stappen.

1. wie, wat, waar

Het begint natuurlijk met het in kaart brengen van jouw wensen. Dat kan eenvoudig door het onderstaande formulier even in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

2. aan de slag

Dan zijn wij aan de beurt. We gaan aan de slag met jouw wensen en binnen twee dagen leveren wij drie voorstellen op. Jij kiest jouw favoriete logo en eventueel gewenste aanpassingen.

3. en?

We zijn er bijna. Nadat we de laatste aanpassingen hebben doorgevoerd, checken we nog één keertje bij jou of het logo helemaal naar wens is. Het logo is pas goed als je écht tevreden bent.

4. klaar

Yes! Jij hebt je eigen logo en wij hebben een tevreden klant. Allemaal blij. We sturen het logo naar je toe in de meest gangbare formaten. Ook krijg je een afbeelding waarmee op de socials met je nieuwe logo kunt shinen.

Prijs: € 189,- excl. BTW

logo aanvragen

Over jou

Over het logo

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
DAYDAY gebruikt cookies voor website-optimalisatie, statistieken en commerciële doeleinden. Meer informatie over cookies en privacy.