Over DAYDAY

DAYDAY is het geesteskind van ondernemer André Krijger. De naam is herleid van Dédé, een Frans koosnaampje dat André op jonge leeftijd kreeg. 

Zo persoonlijk als het koosnaampje, wil DAYDAY een persoonlijke en warme partner zijn voor kleine en middelgrote bedrijven en ze helpen met creatieve en commercieel slim vormgegeven oplossingen, zodat zij kunnen richten op hun eigen metier. 

DAYDAY staat voor doordachte vormgeving, bekeken door een marketing- en/of e-commerce bril. Dus zeker aandacht voor de opdrachtgever, maar nog meer voor zijn doelgroep, die bijvoorbeeld de website van de opdrachtgever zal bezoeken.

In alles wat we doen staat voorop:

  • Transparantie: geen lastige offertetrajecten, maar vooraf duidelijke prijzen
  • Snelheid: door je vooraf al een aantal vragen te stellen, kunnen we snel met één of meerdere voorstellen komen. Vandaaruit pakken we door naar het eindresultaat.
  • Eerlijke prijzen: onze prijzen zijn fair en behoorlijk scherp. Omdat we snel en adequaat handelen, houden we de tarieven voor jou aantrekkelijk.

Voor wie

DAYDAY is het geesteskind van ondernemer André Krijger.

De naam is herleid van Dédé, een Frans koosnaampje dat André op jonge leeftijd kreeg. Zo persoonlijk als het koosnaampje, wil DAYDAY een persoonlijke en warme partner zijn voor kleine en middelgrote bedrijven en ze helpen met creatieve en commercieel slim vormgegeven oplossingen, zodat zij kunnen richten op hun eigen metier. 

DAYDAY staat voor doordachte vormgeving, bekeken door een marketing- en/of e-commerce bril. Dus zeker aandacht voor de opdrachtgever, maar nog meer voor zijn doelgroep, die bijvoorbeeld de website van de opdrachtgever intuïtief zal bezoeken.

DAYDAY gebruikt cookies voor website-optimalisatie, statistieken en commerciële doeleinden. Meer informatie over cookies en privacy.